Dans Oriental Bucuresti

Dansul oriental este o artă străveche cu nenumărate beneficii pentru femeia modernă. Cursurile școlii Oriental Delight integrează prin sistemul de predare diverse laturi ale acestei arte astfel încât să răspundă mai multor nevoi ale elevelor.

Ne adresăm corpului printr-un antrenament specific de tonifiere. mobilitate și elasticitate potrivit pentru asimilarea tehnicii de dans oriental. Totodata acordăm o atenție sporită în ceea ce privește cultivarea unei posturi grațioase și a rafinamentului.

Dansul este mai mult decât doar abilități fizice, asa că aducem în ”scenă” sufletul și emoțiile și vom experimenta nenumărate calități feminine odată cu studiul stilurilor de dans egiptene, atât de diferite între ele.

Iar pentru cele care doresc să pătrundă mai adânc în miezul dansului oriental, să poată să simtă, să se miște, să se costumeze precum dansatoarele din trecut, avem nevoie să cunoaștem și să ințelegem contextul cultural și specificul diversele stiluri orientale.

Muzicalitatea va fi regina – ingredientul care imbină matematica și structura cu emoția și savoarea.

Toate acestea împreună converg spre o experiența frumoasă și iți aduc rezultatele dorite:  tinuta frumoasa, un corp sanatos si tonifiat, mobilitate si eleganta,  energie radiantă, libertatea de exprimare, frumusete si feminitate.

Ce vei învăța: 
In primul rand dans!
🌸un vocabular bogat de mișcari specifice dansului oriental
🌸capacitatea de a izola si coordona in acelasi timp diferite parți ale corpului dezvoltand mobilitatea articulatiilor, elasticitatea corpului, tonusul muscular si rezistenta la efort
🌸elemente prin care educăm postura corectă, frumoasă, grațioasă
🌸stiluri specifice de dans oriental incluzând folclor egiptean, stilul clasic egiptean atât vintage cât și modern
🌸 dansuri cu accesorii
🌸abilitatea de a improviza
🌸combinații și coregrafii

Cand?
Programul cursurilor de dans oriental din București:

Sâmbăta, 11:00-12:00 – nivel incepatoare (+all level) – Modul de Baza ”Belly Dance Beautification” – sesiune de antrenament corporal pe segmente și de educare a posturii, grației și rafinamentului

Sâmbata, 12:00-13:00 – all level – Voalul in Dansul Egiptean – tehnica si combinatii

Sambata, 13:00-14:00 – nivel intermediar/ avansat – Coregrafie cu voal

Unde?
 Studio Con Sabor, str Ionel Perlea nr 8, Bucuresti. Prima intrare in cladire pe partea stanga.

Cui se adreseaza cursul de dans oriental?
Tuturor doamnelor si domnisoarelor, indiferent de varsta, experienta in dans sau constitutie corporala.
Celor ce vor sa danseze fara sa urmareasca performanta ci sa fie in forma si sa se simta bine in propriul corp.
Celor care deja au experienta in dansul oriental si vor sa se mentina in forma, imbunatatindu-si conditia fizica și abilitățile de dans.
Femeilor preocupate de dezvoltarea personală și care doresc sa exploreze mai mult valențele și calitățile feminine prin dans.
Cursantelor care au experientă in dansul oriental și vor să experimenteze cursul diferit, prin prisma dezvoltării calităților specifice stilurilor de dans egiptean.

Instructor: Cerasela Hekman (Kamilla)
Kamilla 4Kamilla 4Kamilla 5Atestata ca si instructor de dans, pilates si Port de Bras de catre Ministerul Muncii, Cerasela preda dansul oriental din 2003, avand de asemeni o pregatire consistenta in practica Hatha Yoga care a fost parte din viata ei timp de foarte multi ani.

Abonamente pentru cursul la studio:
4 sedinte de 60’/luna = 150 ron
8 sedinte de 60’/luna = 250 ron
12 sedinte de 60’/luna = 350 ron
O sedinta de 60′  = 50 ron

Abonamentele se achita sau reinnoiesc cel tarziu inaintea primei sedinte din pachetul ales ca abonament lunar, cash sau prin virament bancar.

Echipament: pantaloni/colanti cu talie joasa, bluza/bustiera/maieu mulat, sosete sau balerini de dans (de panza) si o esarfa pentru solduri fara banuti (!).

DSC06336!!! Persoanele care doresc sa progreseze si  sa studieze si mai aprofundat dansul oriental (stiluri, accesorii, muzicalitate, coregrafii) vor putea trece la urmatorul nivel in urma unei testari care se va face periodic.

Mentiuni:

  • abonamentul odata achitat nu este returnabil.
  • abonamentul este valabil timp de 4 saptamani consecutive din momentul inceperii
  • abonamentul nu se devanseaza in caz de absente
  • recuperarile se fac  * in timpul unui abonament activ (nu dupa expirarea lui), * la alte grupe/ cursuri decat cel la care sunteti inscrise (daca exista)
  • in anumite situatii mai speciale se poate ingheta abonamentul. Aceste situatii vor fi discutate cu instructorul, nu se aplica automat ca si regula

Inscrieri:
Telegram: 0720002741 / @CeraselaOD
Email: kamilla@orientaldelight.ro

Happy dancing! 🙂