Mission Statement

Scoala Oriental Delight s-a nascut din dorinta de a impartasi si altor femei beneficiile extraordinare ale dansului. Este o comunitate non-competitiva ce incurajeaza femeile sa exploreze dansul cu toate valentele lui: forma de miscare si intretinere, cale de exprimare libera si creativa, forma de arta si modalitate de autocunoastere sau o oaza de relaxare.

Cred si stiu din experienta ca dansul poate fi facut accesibil oricarei persoane ce investeste timp, rabdare si pasiune iar rezultatele sunt pe masura implicarii. Fiecare femeie are propria-i frumusete ce merita cultivata si exprimata iar dansul este un prieten foarte bun in acest demers.

Ca intructor si dansatoare, inteleg ca ajutand/invatand o femeie sa-si foloseasca energia prin dans, odata cu asimilarea unei tehnici corecte, a unui vocabular bogat de miscari si a unei posturi corporale frumoase, ea se va transforma intr-o persoana mult mai frumoasa, o femeie radioasa, cu incredere sporita in ea insasi, tonica, inspirand feminitate.

Ca si scoala de dans, ne propunem sa oferim un timp de calitate, placut in care sa exploram si ne redescoperim ca femei, intr-o ambianta prietenoasa, relaxata, bazata pe respect, profesionalism si dorinta de a creea lucruri frumoase impreuna. Vom transpira, ne vom bucura, vom invata lucruri noi si utile, vom reusi sa facem miscari pe care le admiram doar la alte dansatoare, si uneori va parea dificil dar progresam cu rabdare si vom incheia sedintele zambind.;-) Pentru ca astfel investim in noi.

Cursul online Arta Dansului Oriental – Modul 1 accesibil pe site-ul Oriental Delight vine in sprijinul tuturor celor ce isi doresc sa practice in ritmul propriu, in intimitatea propriului camin, nefiindu-le accesibile orele de grup si in aceeasi masura se adreseaza celor ce isi doresc sa exerseze suplimentar, si in afara orelor de la sala.