Confidentialitate

Confidentialitate

In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE), incepand cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

Scoala Oriental Delight are ca forma legala de functionare PFA HEKMAN CERASELA MAGDALENA inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F40/4737/2011, C.I.F. 29459142, Bucuresti, Aleea Suter nr 5.

Comunicarea în mediul on-line reprezintă una dintre cele mai rapide modalități de a păstra legătura direct și rapid cu clienții și partenerii noștri. Unele dintre aspectele cele mai importante ale serviciilor pe care le oferim sunt protejarea datelor personale ale clienților noștri și faptul că ne angajăm să ne îndeplinim angajamentele cu cel mai înalt grad de profesionalism.

Pentru a ne putea alinia la cerintele noului regulament si pentru ca dumneavoastra sa fiti in continuare la curent cu evenimentele organizate de catre scoala Oriental Delight este necesar sa va exprimati acordul in acest sens. 

Datele dumneavoastra sunt in siguranta cu noi, le prelucram doar cu intentia de a va furniza informatii utile referitoare la dans si activitatile scolii. 

Prelucram date cu caracter personal furnizate direct de dvs. prin una din urmatoarele modalitati:

* abonarea la newsletter prin intermediul site-urilor www.orientaldelight.ro si www.cursuri-dans-oriental.ro

* completarea formularului de inscriere la cursurile de dans ale scolii

* crearea contului necesar achizitionarii cursului de dans oriental online

Tipul de date pe care le prelucram

Date de contact: nume, data nașterii, număr şi serie carte de identitate, cod numeric personal, domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail
Date cont de client: ID client, nume de utilizator, parolă, metodă de plată, cont bancar, număr card bancar

De ce prelucram acest tip de date?

* pentru a va informa prin newslettere despre activitatile scolii, programul cursurilor, evenimente si spectacole organizate
* pentru a va furniza informatii si articole referitoare la dans in general
* pentru a va furniza serviciile achizitionate (accesarea cursul online ”Arta dansului oriental”)
* pentru a elibera si transmite facturi

Drepturile clienților cu privire la prelucrarea datelor personale

Clientul are dreptul:
– să acceseze datele sale personale, să le modifice, restricționeze, să își retragă acordul sau să se opună prelucrării acestora sau să solicite ștergerea acestora;
– să acceseze datele sale personale sau să solicite ne transmiterea lor către o altă entitate;
– să solicite corectarea oricaror inexactități din datele sale personale folosind datele de contact disponibile aici: www.orientaldelight.ro/contact/

Daca doriti sa pastram legatura, va rugam sa va dati acordul completand formularul de inscriere. Informațiile cu caracter personal colectate in baza noastra de date NU SUNT TRANSMISE către o terță persoană. Acestea vor fi folosite strict în scopurile enumerate mai sus!

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *