Nivel Incepatoare Bucuresti

Belly Dance Nivel Incepatoare – Bucuresti 

SONY DSCUn curs ce imbina beneficiile dansului oriental cu cele ale exercitiilor de tip port de bras, pilates,  si stretching, discipline care se sustin reciproc si aduc rezultatele dorite:  tinuta frumoasa, un corp sanatos si tonifiat, mobilitate si eleganta,  energie, frumusete si feminitate.  

Ce invatam?
In primul rand dans! Belly dance. Punem accentul pe asimilarea  miscarilor specifice dansului oriental, pe izolari si coordonare si in acelasi timp, pentru a eficientiza procesul invatarii vom pregati corpul pentru dans dezvoltand mobilitatea articulatiilor, elasticitatea corpului, tonusul muscular si rezistenta la efort .

Cum?
Programul de dans oriental include 6 sedinte pe saptamana, fiecare avand o durata de 60 minute. In prima sedinta de luni, miercuri si sambata ne axam pe tehnica si tonifiere, realizand miscari de izolare a tuturor segmentelor corporale, punand accentul pe brate, coloana, abdomen,  solduri si bazin.  In a doua sedinta elementele invatate sunt incorporate in secvente de dans  si exersate sub forma de minicoregrafii. Incheiem cu un program ce dezvolta postura frumoasa, eleganta si expresivitatea bratelor si care are si rolul de a intinde si de a tonifia musculatura – Port de Bras.

Cand?

– Luni: 19.00-20.00 si 20.00-21.00 – la studio
– Miercuri:  19.00-20.00 si 20.00-21.00  – la studio
– Sambata: 10.00-11.00 – online

Unde?

 Studio Con Sabor, str Ionel Perlea nr 8, Bucuresti

Cui se adreseaza cursul de dans oriental?
Tuturor doamnelor si domnisoarelor, indiferent de varsta, experienta in dans sau constitutie corporala. Celor ce vor sa danseze fara sa urmareasca performanta ci sa fie in forma si sa se simta bine in propriul corp si celor ce isi doresc sa aiba o baza solida si invete ABC-ul dansului oriental  pentru a-l putea aprofunda ulterior, ca arta,  la urmatoarele nivele.  Celor care deja au experienta in dansul oriental si vor sa se mentina in forma, imbunatatindu-si conditia fizica.

Instructor: Cerasela Hekman (Kamilla)
Kamilla 4Kamilla 4Kamilla 5Atestata ca si instructor de dans, pilates si Port de Bras de catre Ministerul Muncii, Cerasela preda dansul oriental din 2003, avand de asemeni o pregatire consistenta in practica Hatha Yoga care a fost parte din viata ei timp de foarte multi ani.

Abonamente pentru cursul la studio:
4 sedinte/luna = 100 ron
8 sedinte/luna = 160 ron
12 sedinte/ luna = 210 ron
16 sedinte/ luna = 240 ron
O sedinta = 30 ron

Abonamentele se achita sau reinnoiesc cel tarziu inaintea primei sedinte din pachetul ales ca abonament lunar, cash sau prin virament bancar.

Echipament: pantaloni/colanti cu talie joasa, bluza/bustiera/maieu mulat, sosete sau balerini de dans si o esarfa fara banuti.

DSC06336!!! Persoanele care doresc sa progreseze si  sa studieze si mai aprofundat dansul oriental (stiluri, accesorii, muzicalitate, coregrafii) vor putea trece la urmatorul nivel in urma unei testari care se va face periodic.

Mentiuni:

  • abonamentul odata achitat nu este returnabil.
  • daca din motive obiective nu mai puteti participa la curs exista mai multe variante de compensare: recuperare, cedarea sedintelor nefacute unei alte persoane, inghetarea abonamentului
  • abonamentul este valabil timp de 4 saptamani consecutive din momentul inceperii
  • abonamentul nu se devanseaza in caz de absente
  • recuperarile se fac  * in timpul unui abonament activ (nu dupa expirarea lui), * la alte grupe/ cursuri decat cel la care sunteti inscrise (daca exista)
  • in anumite situatii mai speciale se poate ingheta abonamentul. Aceste situatii vor fi discutate cu instructorul, nu se aplica automat ca si regula

 

Tematica cursurilor:

Luni:
19.00-20.00 Tehnica de baza: izolari, postura si coordonare
20.00-21.00 Muzicalitate si ritmuri: combinatii, pasi, deplasari

Miercuri:
19.00-20.00 Tehnica de baza: izolari, postura si coordonare
20.00-21.00 Dansul celor 4 elemente: caracteristici feminine exprimate prin miscare

Sambata:
10.00 -11.00 Tehnica de baza – online

Happy dancing! 🙂