Nivel Avansate Bucuresti

In structura cursurilor scolii Oriental Delight, nivelul de avansate presupune sa fi asimilat si stapanit deja o serie de elemente tehnice simple, complexe si foarte complexe, astfel incat, avand la dispozitie o varietate mai mare de miscari sa putem sa interpretam cat mai frumos compozitiile muzicale cu o structura mai complexa precum muzica clasica egipteana sau alte stiluri care necesita a fi studiate in parte, cu nuantele lor specifice.

Programa

La  acest nivel vom studia in module separate diferite tematici si stiluri de dans oriental:
1.   Baladi.  Este un stil care ne conecteaza si mai mult cu radacinile dansului oriental. Dezvoltam muzicalitatea si improvizatia, si importanta principiului ‘less is more’. Studiem progresia muzicii intr-o structura de baladi si modurile de interpretare.
2.   Stiluri folclorice (saidi, khaleeji, hagala).
3.   Dansul clasic Egiptean (Raks Sharki). De la Golden Era la stilul Modern Egyptean de azi. Caracteristici si diferente. In acest modul invatam elemente de tehnica, muzicalitate si interpretare tinand cont de structura muzicala al acestui stil si specificul perioadei. Coregrafie.

4.  Improvizatia: talent innascut sau o abilitate ce se dezvolta?
5.   Cum ne cream propriul stil de dans? Care sunt elementele si principiile care ne diferentiaza ca dansatoare?

6. Cum ne creem propria coregrafie? Poate parea simplu si este, daca stim matematica din spatele muzicii si principiile care trebuiesc respectate si care pot fi incalcate atunci cand creem un dans. Tehnica aproape ca este ultimul lucru important aici. Asadar…laborator de creativitate. 😉

7. Muzicalitate si expresivitate

Program: momentan nu sunt disponibile cursurile la studio

– luni

– miercuri

Locatia: str Ionel Perlea nr 8, studio Con Sabor, Bucuresti

Abonament:

Inscrieri: cu exceptia elevelor Oriental Delight care au absolvit nivelul de intermediare, va rugam sa ne contactati  in prealabil, telefonic sau  printr-un mesaj.